ProVinkki

Saniteettitilojen siivous

 1. Annostele siivouspyyhkeeseen Cif Professional Lasinpuhdistajaa ja puhdista peilit. Viimeistele niiden pinta tarvittaessa kuivaksi ja kiiltäväksi paperipyyhkeellä.
 2. Annostele Cif Professional 2in1 Desinfioiva puhdistusainetta nihkeytettyyn siivouspyyhkeeseen tai puhdistussieneen. Poista lika ja saostumat käsienpesualtaasta ja sen ympäristöstä.
 3. Huuhtele siivouspyyhe haalealla vedellä, purista kuivaksi. Kuivaa käsienpesuallas ja sen lähiympäristö. Toista tarvittaessa.
 4. Puhdista saippua-annostelijat nihkeällä siivouspyyhkeellä ja Cif Professional 2in1 Desinfioiva puhdistusaineella. Huuhtele siivouspyyhe vedellä, purista kuivaksi ja pyyhi pinnat uudestaan.
 5. Huuhtele WC-istuin ja laske sen vesiraja WC-harjalla. 
 6. Annostele Domestos Professional WC-puhdistusainetta laimentamattomana vesireunuksen alle. Anna vaikuttaa 5 min. 
 7. Harjaa WC-istuimen sisäpuoli. Muista pestä huollisesti myös vesireunus ja vedenmenoaukko.
 8. Huuhtele WC-harja samalla kun huuhtelet WC-istuimen.
 9. Annostele Cif Professional 2in1 Desinfioiva puhdistusainetta siivouspyyhkeeseen ja puhdista WC-istuimen ulkopinta. Huuhtele siivouspyyhe puhtaalla vedellä, purista kuivaksi ja pyyhi pinnat uudestaan. Muista puhdistaa myös 
  vetonuppi/huuhtelupainike!
 10. Annostele Domestos Professional WC-puhdistusainetta laimentamattomana urinaalin sisäpinnoille. Anna vaikuttaa 5 min. 
 11. Harjaa urinaalin sisäpuoli. Muista pestä huollisesti myös vesireunus ja vedenmenoaukko.
 12. Annostele Cif Professional 2in1 Desinfioiva puhdistusainetta lattialle ja pyyhi lattia kertakäyttöisellä mikrokuitupyyhkeellä ja lakaisinkuivaimella.

Vinkki! Pesemällä pehmeällä astianpesuharjalla ja happamalla kalkinpoistoaineella ongelma-alueet kuten hanan ympäristöt, hanat, suihkupäät, vedenmenoaukon ympäristöt ja urinaalit  - kalkki katoaa ilman pinnan vaurioitumista.

 

LUE SEURAAVA VINKKI  SIIRRY TILAAMAAN