Puhdistusaineet ammattikäyttöön

Ammattikäyttöön tarkoitetut Diversey Pro Formula -sarjan tuotteet tarjoavat parasta mahdollista puhdistustehoa erilaisille pinnoille ja epäpuhtauksille esimerkiksi toimistoissa, terveydenhuollon tiloissa, ravintoloissa ja teollisuusympäristöissä.

Tilaa tehokkaat puhdistusaineet edullisesti verkkokaupasta!

Siivoa kuin ammattilainen

Puhdistusaineet ovat elintärkeä osa ammattimaisessa siivouksessa, ja niiden valinta sekä oikeaoppinen käyttö ovat keskeisiä tekijöitä tilojen puhtaanapidossa. Kun tavoitteena on säilyttää ympäristön hygienia korkealla tasolla, oikeiden aineiden ja välineiden käyttö on avain tehokkaaseen siivoamiseen.

Laadukkaat ja tehokkaat tuotteet helpottavat siivoamista

Siivoaminen on jokaiselle tuttu askare, joka saattaa tuntua yksinkertaiselta mutta vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Siisti ja puhdas ympäristö on tärkeä osa hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajalla, ja sen ylläpitäminen edellyttää oikeita työkaluja. Parhaimmillaan laadukkaat siivoustuotteet ja tehokkaat puhdistusaineet tekevät siivoamisesta huomattavasti helpompaa ja sujuvampaa.

Kukkaro ja ympäristö kiittävät

Laadukkaiden tuotteiden valitseminen siivouksessa on investointi tulevaisuuteen. Yrityskäyttöön suunniteltujen tuotteiden suunnittelussa käytetään korkealaatuisia materiaaleja, jotka parantavat niiden suorituskykyä. Puhdistusaineet ovat riittoisampia ja tarjoavat parempaa vastinetta rahoille kuin halvemmat vaihtoehdot. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa pitkällä aikavälillä, vaan vähentää myös jätteen määrää, kun uusia aineita ei tarvitse hankkia niin usein.

Ammattikäyttöön suunnattujen puhdistusaineiden edut

Puhtaus ja hygienia ovat avainasemassa monilla eri toimialoilla, olipa kyseessä sitten terveydenhuolto, ravintola-ala, teollisuus tai toimistotilat. Ammattikäyttöön suunnatut puhdistusaineet tarjoavat useita etuja verrattuna perinteisiin kotikäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin. Näitä etuja ovat muun muassa tehokkuus ja erityiset koostumukset.

Tehokkuus ja taloudellisuus

Ammattipuhdistusaineet on suunniteltu vastaamaan vaativiin puhdistustarpeisiin. Esimerkiksi terveydenhuollon tiloissa ja ravintolaympäristössä tarvitaan desinfioivia puhdistusaineita, jotka tappavat bakteerit ja virukset tehokkaasti. Yrityskäyttöön suunnatut puhdistusaineet ovat usein korkealaatuisempia ja tiivistetympiä kuin kotitalouksien puhdistustuotteet, mikä tekee niistä tehokkaita ja taloudellisia.

Erityinen koostumus

Erilaisilla toimialoilla on erilaisia puhdistustarpeita, ja Diversey Pro Formula -sarjan tuotteet on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin. Esimerkiksi elintarviketeollisuudessa käytettävät puhdistusaineet on suunniteltu poistamaan tehokkaasti rasvaa ja muita elintarvikkeiden jäämiä. Oman alansa ammattilaisille suunnatut tuotteet varmistavat, että jokainen toimiala saa käyttöönsä juuri omiin tarpeisiinsa sopivia puhdistusaineita.

Puhtaiden ja hyväkuntoisten siivousvälineiden merkitys

Puhdistus- ja pesuaineiden lisäksi yritysten kannattaa panostaa myös laadukkaisiin siivousvälineisiin sekä niiden kunnossapitoon. Yrityskäyttöön tarkoitetut siivousvälineet ovat suunniteltu suorittamaan tehtävänsä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin jää enemmän aikaa liiketoiminnan kannalta oleellisempiin tehtäviin.

Yritys voi hyötyä esimerkiksi ammattikäyttöön tarkoitetusta pölynimurista, joka vähentää siivousaikaa voimakkaamman imutehon ansiosta. Ammattilaisille suunnattu siivouskone vie siivoamisen uudelle tasolle ja tekee lattioiden puhdistamisesta tehokasta, ergonomista ja vastuullista. Laadukas mikrokuituliina poistaa lian ja bakteerit tehokkaasti siivouskerrasta toiseen.

Tässä vain muutama esimerkki laadukkaista ja ammattikäyttöön suunnatuista siivousvälineistä. Katso kaikki tuotteet!

Tilaa ammattikäyttöön soveltuvat siivoustuotteet edullisesti verkkokaupasta

Investoimalla laadukkaisiin puhdistusaineisiin yritykset voivat varmistaa, että toimitilat pysyvät turvallisina, terveellisinä ja ammattimaisen puhtaina. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tehokkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja pesu- ja puhdistusaineita sekä -tarvikkeita.

Katso esimerkiksi nämä:

Cif Pro Formula 2in1 Safeguard Desinifioiva puhdistusaine 750 ml

Käyttövalmis ja hajusteeton. Puhdistaa ja desinfioi samanaikaisesti esim. jääkaapin ja muut ruoan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat. Sopii myös saniteettitilojen tai muiden tilojen yhtäaikaiseen puhdistamiseen ja desinfiointiin. Soveltuu käytettäväksi kaikilla vettä sietävillä kovilla pinnoilla. Myyntierässä 6 kpl.

Keittiö ja siivous

 

Domestos Pro Formula Original 5 l

Käyttövalmis klooria sisältävä Domestos puhdistaa ja raikastaa tehokkaasti saniteettitilat, kylpy- ja suihkuhuoneen sekä saunan. Riittoisa 5 litran pakkauskoko. Myyntierässä 2 kpl.

Kylpyhuone ja WC

 

Tilaajalahja kaupan päälle kun tilaat vähintään 400 eurolla

Nyt voit tilata kaikki ammattilaiskäyttöön tarkoitetut siivoustuotteet helposti Diversey Pro -verkkokaupasta. Tuotteet toimitetaan Diverseyn luotettavan jälleenmyyjäverkoston toimesta. 

Tilaamalla enemmän kerralla olet oikeutettu tilaajalahjaan. Lue täältä lisää Perfect Finnish -lahjakortti

*Perfect Finnish on lahjakortti, jonka valikoimaan kuuluu kansainvälisesti arvostettuja kotimaisia tuotemerkkejä, kuten Iittala, Marimekko, Arabia, Fiskars ja monta muuta. Lahjakortin voi hyödyntää myös useamman henkilön kesken esim. yhteisellä elokuvaillalla. Lahjakortti toimitetaan tuotteiden toimitusosoitteeseen noin kuukauden sisällä tilauksesta. Vain www.diverseypro.fi -verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat oikeutettuja lahjakorttiin.

Selaa tuotteita ja tilaa vaikka koko vuoden siivoustarpeet yhdellä kertaa!

Siirry verkkokauppaan

400 €
Perfect Finnish Gift Card 35 €

Perfect Finnish Gift Card 35 eur

700 €
Perfect Finnish Gift Card 65 eur

Perfect Finnish Gift Card 65 eur

1000 €
Perfect Finnish Gift Card 100 eur

Perfect Finnish Gift Card 100 eur