Tee kevätsiivous tehokkaammin

Keväällä valon määrä lisääntyy nopeasti, ja talven pölypallerot pyörivät esiin koloistaan. Lataa ammattilaisten laatima muistilista kevätsiivoukseen ja tilaa tehokkaat Pro Formula -pesuaineet edullisesti verkkokaupasta!

Ammattimaista tehokkuutta kevätsiivoukseen

Kevään koittaessa ja luonnon herätessä eloon kaivataan uutta raikkautta myös työpaikoille ja koteihin. Kevätsiivous onkin monelle perinne, joka tarkoittaa perusteellista siivoamista sekä parempaa viihtyvyyttä ja sisäilman laatua.

Huolellinen kevätsiivous puhdistaa paikat talven jäljiltä antaa tiloille uutta ilmettä. Samalla se on myös erinomainen tilaisuus karsia ylimääräistä tavaraa ja luoda tilaa uusille asioille.

Kokosimme yhteen parhaat vinkit onnistuneeseen kevätsiivoukseen. Lue lisää ja lataa siivousalan ammattilaisten suunnittelema muistilista, jonka avulla siivoaminen sujuu helpommin ja tehokkaammin kuin koskaan!

Siivoa sujuvammin asiantuntijoiden vinkeillä

Kevätsiivoukseen ryhtyminen voi tuntua raskaalta, mutta parhaimmillaan se on myös erittäin palkitsevaa. Puhtaissa ja raikkaissa tiloissa on mukava viettää aikaa, ja laadukas sisäilma vaikuttaa merkittävästi niin yleiseen hyvinvointiin kuin työskentelyn tehokkuuteen.

Seuraavilla vinkeillä teet urakastasi hieman helpomman – olipa kyseessä kokonaisvaltainen kevätsiivous tai normaali arkisempi siivouskohde.

Vinkkejä sujuvampaan siivoukseen

  • Aloita siivous ylhäältä alaspäin, jotta pöly ei varise jo puhdistetuille pinnoille
  • Käytä oikeanlaisia siivousvälineitä ja -aineita kullekin pinnalle
  • Työskentele järjestelmällisesti ja tee yksi huone kerrallaan valmiiksi
  • Pidä taukoja – älä yritä saada kaikkea valmiiksi kerralla
  • Voit myös käyttää ulkoistettuja siivouspalveluja, jos siivous tuntuu liian työläältä

Lataa kevätsiivous-muistilista (pdf)

Siivousalan ammattilaisten suunnittelema muistilista on kätevä työkalu, joka auttaa sinua siivoamaan järjestelmällisemmin ja varmistamaan, että kaikki tulee tehtyä.

Lista sisältää yksityiskohtaiset ohjeet erilaisten tilojen siivoamiseen sekä suositukset niihin sopivista puhdistusaineista. Ohjeita noudattamalla voit todella siivota kuin ammattilainen!

Siirry alla olevasta painikkeesta PDF-tiedostoon. Halutessasi voit ladata tiedoston ja tulostaa sen itsellesi.

Lataa muistilista: Kevätsiivous

Siivousideat hukassa? Näillä pääset alkuun!

Etkö pääse alkuun, tai innostuitko niin että siivouskohteet loppuivat kesken? Listasimme erilaisia siivouskohteita ja -toimenpiteitä, joista voit valita tilanteen ja tarpeen mukaan itsellesi tärkeimmät.

Pölyjen pyyhkiminen ja imurointi

Siivoaminen aloitetaan yleensä pölyjen poistamisella. Lattiat on helpointa imuroida, ja ahtaampiin paikkoihin tepsii kapeammat pölymiekat ja -huiskat. Huomioi myös listojen ja kaappien päälliset, taulujen kehykset, nurkat, huonekalujen taukset jne.

Ikkunoiden ja peilien puhdistus

Säihkyvän puhtaat ikkunat ja peilit tekevät ihmeitä ja ovat helppo tapa kirkastaa tilojen yleisilmettä. Tehokkailla ammattilaistason pesuaineilla poistat myös mm. rasvaiset sormenjäljet helposti ja ilman valumajälkiä.

Lattioiden ja seinien pesu

Yksi suurimpia sisäilmaan vaikuttavia tekijöitä ovat suurimpien pintojen eli lattioiden ja seinien puhtaus. Laadukkailla siivousvälineillä ja -aineilla niiden peseminen käy sujuvasti ja saat ihanan raikkaan tuoksun koko huoneistoon.

Kylpyhuoneen ja keittiön desinfiointi

Kylpyhuone ja keittiö ovat tiloja, jotka keräävät erityisen herkästi hankalaa likaa ja bakteereja. Käyttämällä desinfioivia tehopesuaineita säästät aikaa ja hermoja, ja samalla varmistat, ettei nurkissa pääse itämään mitään ylimääräistä.

Huolellinen tilojen tuuletus

Kevätsiivouksen yhteydessä on sopiva aika myös tuulettaa kunnolla. Voit esimerkiksi avata siivouksen ajaksi ulko-oven tai ikkunan huoneiston molemmista päädyistä. Pitämällä myös väliovet auki saat aikaan läpivedon, jolloin ilma vaihtuu tehokkaasti ja siivouksen jälkeen tilat tuntuvat erityisen raikkailta.

Harkitse myös näitä – milloin teit viimeksi?

Tässä vielä muutamia siivouskohteita, joita ei välttämättä tulee huomioitua arjen keskellä ja toistuvien perussiivousten yhteydessä. Valitse listalta kohde ja tee se halutessasi osana laajempaa kevätsiivousta tai vaikkapa viikonlopun hyötyliikuntana!

  • Kaappien ja vitriinien siivoaminen
  • Patjojen ja tyynyjen tuuletus
  • Mattojen ja verhojen pesu
  • Kodinkoneiden huolto tai uusiminen
  • Huonekalujen järjestyksen vaihtaminen

Pro Formula -tuotteet on kehitetty oman alansa ammattilaisille

Pro Formula -puhdistusaineilla siivoat ammattimaisella tehokkuudella ja saat tilat raikkaiksi ja puhtaiksi vaivattomasti. Tuotteissamme on kuluttajatuotteista poikkeavat, tehokkaammat koostumukset.

Diverseyn ja Unileverin yhdessä kehittämä Pro Formula -tuotevalikoima koostuu tutuista Cif-, Omo-, Comfort-, Domestos- ja Sun-merkkituotteista. Tuotteet on usein pakattu isompiin pakkauksiin ja niistä löytyy ratkaisu kaikkeen puhtaanapitoon.

Tutustu valikoimaan ja tilaa tuotteet Diverseypro.fi -verkkokaupasta!

Cif Pro Formula Tehopuhdistusainetiiviste 5 l

Tehopuhdistusaine rasvalian poistoon. Soveltuu kaikenlaisten kovien pintojen puhdistukseen, kuten keittiön välineet, padat, pannut, liedet, liesituulettimet, suodattimet, seinät, lattiat, ovet, viemärit, kylpyhuone jne. Soveltuu myös alumiinille. Viiden litran kanisterista saa jopa 250 pulloa valmista käyttöliuosta! Mieto sitruunan tuoksu.

Keittiö ja yleispuhdistus

Cif Pro Formula 4in1 desinfioiva puhdistusaine 750 ml

Saniteettitilojen desinfioiva puhdistusaine puhdistaa ja desinfioi samanaikaisesti sekä poistaa saostumia ja pahaa hajua. Soveltuu kovien, vettä ja happamia aineita sietävien pintojen samanaikaiseen puhdistamiseen ja desinfointiin. Tappaa 99,99 prosenttia haitallisista viruksista vain 60 sekunnissa (myös koronaviruksen). Ainutlaatuinen patentoitu O.N.T.-teknologia, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja. Myyntierässä 6 kpl.

Kylpyhuone ja WC

Sun Pro Formula All in 1 Eco tabletit 100 kpl

Hajusteeton, EU-kukka -ympäristömerkitty astianpesutabletti. Tehokas ammattilaiskoostumus sisältää pesuaineen, huuhtelukirkasteen ja suolan. Pakattu vesiliukoiseen suojakalvoon, jota ei tarvitse poistaa. Myyntierässä 5 kpl.

Astioiden pesu

Omo Pro Formula Color pyykinpesujauhe 8 kg

Omo Color on tiivistetty kirjopesuaine erityisesti tummien ja värillisten tekstiilien pesuun. Tehokas tahroille, hellävarainen väreille. Soveltuu myös mikrokuitujen pesuun. Ei sisällä fosfaattia eikä zeoliittia. Myyntierässä 1 kpl.

UUTTA: Miedosti tuoksuvassa Omossa on nyt Joutsen-Ympäristömerkki!

Tekstiilien pesu

 

Huom! Erityisen edulliset kampanjahinnat ovat voimassa kaksi kertaa vuodessa: keväisin ja syksyisin. Seuraavan kampanjan ajankohta: 1.3.–31.5.2024.

 

Siirry verkkokauppaan


Tilaa enemmän kerralla, saat tilaajalahjan!

Tilaamalla enemmän kerralla olet oikeutettu tilaajalahjaan. Lue lisää täältä: Perfect Finnish -lahjakortti

*Perfect Finnish on lahjakortti, jonka valikoimaan kuuluu kansainvälisesti arvostettuja kotimaisia tuotemerkkejä, kuten Iittala, Marimekko, Arabia, Fiskars ja monta muuta. Lahjakortin voi hyödyntää myös useamman henkilön kesken esim. yhteisellä elokuvaillalla. Lahjakortti toimitetaan tuotteiden toimitusosoitteeseen noin kuukauden sisällä tilauksesta. Vain www.diverseypro.fi -verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat oikeutettuja lahjakorttiin.

 

400 €
Perfect Finnish Gift Card 35 €

Perfect Finnish Gift Card 35 eur

700 €
Perfect Finnish Gift Card 65 eur

Perfect Finnish Gift Card 65 eur

1000 €
Perfect Finnish Gift Card 100 eur

Perfect Finnish Gift Card 100 eur